Club Mar-Sport

Compartir con:

 

Implicat en diverses entitats arenyenques, va ser president del Club de Pesca Mar-Sport durant 21 anys.

Avui dimarts, 21 de setembre, s’ha mort Camil Mas i Pelegrí a 90 anys. Mas va estar implicat en nombroses associacions arenyenques. La seva trajectòria a les entitats arenyenques es remunten des de la seva joventut. El seu esperit inquiet, ja despuntava de molt jovenet amb la seva afició pel teatre als Seràfics. Vinculat durant molts anys a la Societat Coral l’Esperança i al Club de Futbol d’Arenys, amb l’equip Hispània dels anys cinquanta. Mas també va formar part de la Junta Directiva de la Penya Barça.

Camil Mas i Pelegrí. 

Ara bé, la seva trajectòria va estar marcada per la seva presidència del Club de Pesca Mar-Sport, des de l’any 1990 fins al 2011. Durant els anys de president del Club Mar-Sport i, després, com a vicepresident, va dedicar moltes hores a tirar endavant l’entitat, sempre amb il·lusió i mantenint les arrels del Club. Durant el seu mandat el club va esdevenir una entitat de referència arreu, tant amb instal·lacions com amb esportistes que han representat al Club en competicions estatals. Aquesta llarga trajectòria li va valer la Menció Especial Bernat Coll 2014, dels reconeixements esportius de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Les seves inquietuds culturals el va portar el 2013 a publicar un llibre on explica les seves vivències a «Memòries del meu Arenys del segle XX». En aquell llibre de records, parlava, per exemple de trepitjar, entrar i respirar la fàbrica de can Julià. Aquí en podeu recuperar el vídeo promocional. Fins fa ben poc va mantenir una activitat constant, mostra del seu esperit de voluntat i el seu esforç desinteressat, sempre amunt i avall amb la seva vespa.

Camil3

Camil Mas en la presentació del seu llibre, el 2013. 

La missa funeral se celebrarà a l’església de Santa Maria d’Arenys, demà dimecres, 22 de setembre a les 17 hores. Descansi en pau.