Club Mar-Sport

Compartir con:

 

Text: Josep Maria Prat Viciano

Del 28 d’agost al 4 de setembre en aigües de la localitat asturiana de San Esteban de Pravia s’ha desenvolupat el Campionat Mundial d’Embarcació Fondejada que va ser suspès l’any 2020 per motiu de la Covid.

L’equip del Club de Pesca Mar Sport d’Arenys de Mar amb David Rojas, Josep Mª Prat, Sergi Gobernado, David Bertran i Mario Ponce amb el seu capità Juan José Polo han aconseguit la medalla d’argent.

Amb unes condicions molt complicades a causa del temps donat que el fort vent de nord-oest van obligar a finalitzar dues de les tres mànegues de la competició anticipadament a causa del vent amb cops superant els 20 nusos va fer pujar les onades fins als 2,5 m. i posant en perill a les embarcacions participants. En tots els casos es va donar per finalitzada la mànega amb mes dels tres quartes parts de la proba realitzada i, per tant era vàlida i puntuava.

Guanyant la primera mànega, sisens a la segona mànega, que els va fer baixar a la segona posició, i el quart lloc aconseguit a la tercera mànega van assegurar-se finalment la medalla d’argent.
En l’acte d’entrega de medalles els components de l’equip van dedicar aquest triomf a l’anterior president del club Francesc Estrada Badia que va traspassar a causa de la Covid l’any 2020.