Club Mar-Sport

Compartir con:

 

Resultats discrets del Club de Pesca Mar Sport al Campionat de Catalunya Llance Duo que s’ha fet a les platges d’Arenys i Canet de Mar

La parella formada per Jesus Trasmontan i Dani Cervantes, que van fer un quinze amb 4008 punts van ser la parella que més punts va fer representant l’entitat arenyenca.

El Club de Pesca Mar Sport ha organitzat aquest cap de setmana un certamen català amb molt bona meteorologia, moltes peces pescades i bona participació amb 48 parelles inscrites, de les quals 3 eren d’Arenys de Mar. El seu vicepresident i delegat de platja, Àlex Abril ha explicat a aquesta emissora que queden molt contents de la participació, la jornada viscuda i amb relació als resultats ha explicat que va mancar una miqueta de sort.

Un cop celebrat aquest campionat de Catalunya a les platges d’Arenys i Canet, el club ja ha començat a treballar en l’organització d’un altre certamen de les mateixes característiques, aquest de disciplina de mar roca, que se celebrarà a les roques de sant Andreu de Llavaneres. Una disciplina que, segons abril, és molt nova i, on de moment, hi ha 8 participants individuals, dels quals la meitat són d’Arenys de Mar. Abril espera que algun dels arenyencs participants puguin optar a podi i classificar-se pel campionat estatal de la categoria. Ja que no serà com aquí a Arenys aquest cap de setmana que eren les 8 primeres places les que quedaven classificades.

Aquests dos campionats de Catalunya no seran els únics que organitzarà el Club aquest any. A l’octubre, està previst que també es facin càrrec de gestionar el campionat de Catalunya d’embarcació fondejada, on se solen donar els millors resultats del club i el darrer cap de setmana d’aquest mes participaran en el mundial d’embarcació fondejada.

Enllaç : https://www.radioarenys.cat/news/id/radioarenysdemar_news_16746?ref=wa